Telf. 973 60 41 51​

Banner2

COL·LABORADORS

banc-sabadell

Moll€uro

Xarxes Socials

SPOT DESFILADA MC

Missatge President

Normativa · Mercat Segona Mà

1.GENERAL
1.1. L'horari d'obertura al públic serà de 10 a 15.00h. (NOU HORARI)
1.2. La zona on estarà instal·lat el mercat obrirà a les 8 h per als expositors.
1.3. Per carregar i descarregar, disposeu del pavelló posterior per estacionar el cotxe.
1.4. L'assignació d’espais es realitzarà segons l'ordre d'inscripció. L’organització podrà realitzar canvis si així ho creu oportú per al bon funcionament del mercat.
1.5. L'accés al recinte és gratuït.

2. INSCRIPCIÓ
2.1. Per inscriure's a SHM s'haurà d'emplenar el formulari que es pot trobar en la nostra web: www.mollerussacomercial.cat i seguir els passos indicats a l’apartat del mercat.
2.2. Per reservar una plaça, s'haurà d'efectuar el pagament de 25 € al número de compte del Banc de Sabadell facilitat per l’organització al web (no es considerarà inscripció fins que no s’hagi fet el pagament)
2.3. L’ingrés s’ha de fer amb el mateix nom amb què es realitza la reserva.
2.4. Termini d'inscripció: 23 de maig o abans, si el nombre de places es completa abans d'acabar-se el termini d'inscripció.
2.5. En cas que no pugueu venir, fet ja el pagament, se us retornaran els diners només si ho notifiqueu abans del 17 de maig.
2.6. Per cada inscripció, l’organització aportarà 2 taules i 2 cadires per poder exhibir les vostres pertinences. Si voleu posar “burros” o altres elements per exposar, podeu fer-ho si no us extralimiteu de l’espai assignat.
2.7. Heu de respectar l’horari d’obertura al públic del mercat, de 10.00 h a 15.00 h. Si munteu més tard o plegueu més aviat, no podreu venir en cap altra edició.
2.8. L'organització no es fa responsable de la pèrdua, robatori o trencament d'objectes personals.
2.9. La participació és lliure, sense limitació d’edat. Els menors d’edat necessitaran autorització dels pares, o anar acompanyats durant el mercat d’un adult.

3. ARTICLES A EXPOSAR
3.1. Al mercat es podran exposar exclusivament articles personals de segona mà, rentats i en bon estat.
3.2. No es podran vendre productes provinents d’estocs de botigues o outlets.
3.3 El preu ha d’estar indicat en Molleuros (M€).

4. MONEDA DE CANVI
4.1. Únicament es podrà cobrar en MOLLEUROS (M€).
4.2. Queda totalment prohibit vendre amb cap altra moneda.
4.3. Per poder comprar, el públic prèviament ha d’anar a bescanviar els € per M€ a les carpes de l’associació, on estarà instal·lat el BANC DE MOLLERUSSA COMERCIAL.
4.2. Amb els MOLLEUROS aconseguits al mercat, podreu anar a qualsevol dels establiments associats a Mollerussa Comercial que estan adherits a la campanya (consulteu web) i comprar com si ho féssiu amb euros (1 molleuro = 1 euro).
4.3. Recordeu que el bitllet vàlid, en el seu lateral, està marcat amb un segell amb relleu del logo de l’associació.

5. + INFO
5.1 Per a qualsevol aclariment, orientació i/o consells sobre pràctiques de venda al mercat de segona mà, podeu adreçar-vos als telèfons 973 60 41 51 i/o 628 55 11 49, de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h.

Data: diumenge 27 de maig de 2018
Lloc: Pavelló Firal