Telf. 973 60 41 51​

Banner2

COL·LABORADORS

banc-sabadell

Moll€uro

Xarxes Socials

SPOT DESFILADA MC

Missatge President

BLACK FRIDAY

Dimecres, 25 Novembre 2015 11:40

BLACK FRIDAY
El divendres 27 i el dissabte 28 de novembre apropa’t a Mollerussa, aprofita totes les ofertes que El BLACK FRIDAY MOLLERUSSA t’ofereix. Et trobaràs amb més d’una cinquantena d’establiments associats amb molt bones ofertes i grans descomptes durant aquests dos dies. T’ho perdràs?

black friday

 

El Mercat de Segona mà torna a superar qualsevol expectativa

Dimarts, 24 Novembre 2015 16:49

mercat segona ma 2015

L’èxit del primer Mercat de Segona Mà-Second Hand Market de Mollerussa va fer que en el mateix any es repetís la fórmula amb idèntic resultat. D’això fa tres anys i la proposta detorna a superar qualsevol expectativa d’un mercat amb productes de segona mà de particulars segueix creixent i en cada convocatòria augmenta el volum de negoci. Segons ha explicat el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, «ens hem quedat a 30 euros dels 17.000», 3.000 euros més que el que es va aconseguir al mercat de maig.

Català creu que els bons resultats venen perquè el potencial comprador del mercat «no és nou, no és la primera vegada que ve… i tenen la seguretat de trobar coses» que satisfaran les seves expectatives. Això fa que només entrar ja «canviïn 50 euros de cop» sense cap por de que els sobri cap molleuro. I es que una de les singularitats del Mercat de Segona Mà de Mollerussa és la moneda que es fa anar per comprar, el molleuro. El bitllet creat per Mollerussa Comercial per les seves activitats promocionals, que es bescanvia pel mateix valor en euros i que enguany es va remarcar que no es tornarien a canviar per euros. Fins i tot al migdia es van tenir que fer-ne més perquè s’estaven exhaurint els que tenien.

Uns molleuros que ara s’hauran de gastar en establiments adherits a Mollerussa Comercial amb els conseqüent volum de negoci que els hi reportarà. En aquest sentit Català ha destacat que hi ha una part important de paradistes que són de fora de Mollerussa (enguany fins i tot hi havia una parella d’Igualada) i que ara vindran a comprar a la capital del Pla d’Urgell el que fa que «els nostres associats gaudiran d’aquest èxit».

Unes compres que molts podran fer durant la campanya de Nadal que es presenta dimarts i que Català espera que sigui «una mica superior a la de l’any passat».

Sobre el nombre de parades actual, unes 75, Català creu que és una xifra equilibrada entre oferta i demanda i que fa que el pavelló (el firal Pla d’Urgell) «no es veu ni més ni menys ple». Sobre si s’ha de prioritzar parades de Mollerussa, Català creu que el sistema actual d’inscripcions respon a l’interès del que hi vol assistir i que tothom té les mateixes opcions d’apuntar-se. Per aquest mercat les inscripcions es van tancar un mes abans.

 

Font: VilaWeb Mollerussa

Entrega de premis de la 6a setmana de la Campanya de Tardor!

Dilluns, 23 Novembre 2015 08:58

6a semana

Un associat de MC extreu les butlletes guanyadores de la 6a setmana de campanya.

Guanyadors: Marta Fernandez , Francesc Farré, Marta Farré, Pepita Marrades, José, Mª Carmen, Enric Duràn, Oscar Blanco, Núria Satorra, Pilar Miret.

Establiments: Electrodomestics Bonjoch, Regalina, Tricot’s, La Primavera, Xarol, Orgent, Motors & Sports, Porté, Don’s Food.

El Molleuroman aquest dissabte ha repartit 4 compres gratis!!

Diumenge, 22 Novembre 2015 08:48

lluisa gemma

teresa judith

Entrega de premis de la 5a setmana de la Campanya de Tardor!

Dilluns, 16 Novembre 2015 09:01

5a semana

Un associat de MC extreu les butlletes guanyadores de la 5a setmana de campanya.

Guanyadors: Giovanni Cipollaro, Encarna Perez, Anna Amenós, Silvia altisent, Pepita Novel, Mercé Torrent, Cristina Sobrevals, Teresita Garrofé, Conchita Tmarite.

Establiments: Pintures Bernaus, Blanquet, Orgent, Marrades, Vainilla, Mollerussa Visió, La Primavera, Suelaràpid, Patet.

Entrega de premis de la 4a setmana de la Campanya de Tardor!

Dilluns, 09 Novembre 2015 11:55

4 setmana

Una associada de MC extreu les butlletes guanyadores de la 4a setmana de campanya.

Guanyadors: Carmen Martínez, Amina, Núria Petit, Mª Angels Segura, Rolinda Agustí, Mònica Olives, Tere Camps, Marta reñé, Aida Folguera, Teresa Regué.

Establiments: Vainilla, Olimpias, Núria Petit, Grafitti, Alex Joier, Regalina, Valero, Perfuma’t, Tricot’s, Interior Vicens..

 

El Molleuroman aquest dissabte ha repartit 3 compres gratis valorades amb 100 €!!

Dilluns, 09 Novembre 2015 11:50

molleuroman 4

molleuroman 4 marc

 

 

Entrega de premis de la 3a setmana de la Campanya de Tardor!

Dilluns, 19 Octubre 2015 11:45

premis

Una associada de MC extreu les butlletes guanyadores de la 3a setmana de campanya.

Guanyadors: Dolors Diaz, Jordi Blanch, Maria Giné, Mª Carmen Miró, Laura Serdà, Lluis Herrera, Josefina, Antonieta Carulla, Sonia. En falta una però no la poso pq ha renunciat al premi.

Establiments: Klins, Xarcuteria Porté, Calçats Melgosa, Orgent, Va de Pas, Olimpias, Roser Brodats, Zaida, Assumpta Teixidó.

El Molleuroman aquest dissabte ha repartit 4 compres gratis valorades amb 100 €!!

Diumenge, 18 Octubre 2015 10:15

Antonio nuria

Oscar silvia

 

Entrega de premis de la 2a setmana de la Campanya de Tardor!

Dissabte, 17 Octubre 2015 10:00

entrega_premis

Premiats aquesta setmana: Ramona Bellet, Marta Simó Romà, Flavia Nunes, Montserrat Roselló, Lorena Isasa Delgado, Marisol, Judith Giné, Raquel Tarrós, Blanca Palau Capell, Ramon Piño Gil.

Nom establiments: Nexe, Calderon, Olga Vall, Ferreteria Reñé, Dau, Original, Rebost del Paper, Lourdes Sadurní, Can Turu, Petitons