Telf. 973 60 41 51​

BANNER

COL·LABORADORS

banc-sabadell

Moll€uro

Xarxes Socials

SPOT DESFILADA MC

Missatge President

Guanyadors 4ª semana compra gratis

Dimecres, 22 Octubre 2014 00:00

Guanyadors de la 4ª setmana de la Compra Gratis: Rosa Biosca, Vanessa Barja, Claudia Gildau, Margarita Bellart, Romi Verdés i Daniel Lupón.
guanyadors4semana
Dissabte va ser l’ultima pel·lícula, Les noves aventures de la Caputxeta Vermella, amb força afluència de públic. Degut a la bona acollida del Cinema Infantil, Mollerussa Comercial estudiarà la possibilitat de tornar a fer un altre cicle més endavant.

Mercat Segona Mà 2014

Divendres, 03 Octubre 2014 00:00

Mercat Segona Ma Mollerussa ComercialVendre per comprar", el mercat de segona mà de Mollerussa Comercial és de lliure accés, en què qualsevol persona pot participar per vendre articles personals, música, còmics, roba, joguines i molt més. És un enorme aparador que et dóna la possibilitat de renovar els teus objectes personals que no utilitzis, per reinvertir-los en novetats als establiments de Mollerussa Comercial.

 


Butlletes guanyadores de la 2ª setmana de compres gratis

Dijous, 02 Octubre 2014 13:19

Extracció de les butlletes guanyadores de la segona setmana de la campanya de la compra gratis. L’Anna Melgosa, associada a Mollerussa Comercial, va extreure les butlletes guanyadores, acompanyada del vicepresident de l’associació, Enric de la Serna. Els premiats van ser: Mª Jose Fuentes, Josep Mª Querol, Ainhoa Planella, Lourdes Closa, Lourdes Hernández i Mònica Olives.

sorteig-parking

Entrega de les primeres compres gratis

Dimarts, 30 Setembre 2014 08:04

Entrega de les primeres compres gratis dins la campanya Jo compro a Mollerussa ,..i tu? El passat divendres es va fer entrega als 6 primers guanyadors. El premi consistia a retornar-los l’import de la compra que van realitzar en un establiment de Mollerussa Comercial. Aquesta campanya durarà fins al 15 de novembre.

A més aquest dissabte es va iniciar el cicle de Cinema Infantil en Català al Centre Cultural amb 2 sessions, a les 5 i a les 7 de la tarda. Pares i nens van gaudir de la primera pel·lícula de forma totalment gratuïta, en presentar una entrada que els comerciants de Mollerussa Comercial els lliuraven en realitzar una compra. Dissabte vinent projectarem Lego, la pel·lícula.

Sorteig de les primeres compres gratuïtes

Divendres, 26 Setembre 2014 00:00

L'alcalde, Marc Solsona, va presidir el sorteig de les sis primeres compres gratuïtes de la campanya Jo compro a Mollerussa... i tu?

mollerussa-comercia-jo-compro-a-mollerussa-i-tu

Mollerussa Comercial va inaugurar la campanya, Jo compro a Mollerussa... i tu?, el passat dilluns 15 de setembre, una de les iniciatives que han tingut una resposta més immediata del públic, segons el president de l'entitat, Àlex Català

Aquest dilluns, l'alcalde Marc Solsona, va participar en el sorteig de les compres gratuïtes diàries, un dels incentius de la campanya, en que van resultar agraciats Adelina Ferrer, Maria Consol Roure, Pilar Cortada, Damaris Reixachs, Maria Jiménez i Eva Fabregat.

Llegir més: Territoris.cat

inaugurem botiga

Cinema infantil i aparcament gratuït

Dilluns, 15 Setembre 2014 08:15

La campanya de tardor, que tindrà una durada de tres mesos, també obsequiarà amb una compra grauita diaria per valor de 50 euros.


L'associació Mollerussa Comercial ha fet una de les apostes més fermes per la dinamització del comerç de la ciutat, amb la nova campanya de tardor que sota el lema de Jo compro a Mollerussa ... i tu?, oferirà tres incentius als compradors, aparcament gratuït, cinema infantil de franc i una compra diària gratuïta per valor de 50 euros.

La campanya, que arrancarà el 15 de setembre, ha estat presentada aquest dimarts per l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català. Solsona ha explicat que l'objectiu de l'acció es seguir dinamitzant el comerç de la ciutat.

Llegir més: Territoris.cat · VilaWeb

Guanyadora Mercat Rebaixes 2014

Dimecres, 27 Agost 2014 00:00

Guanyadora de la maleta plena de regals cedits pels establiments que van participar al mercat de rebaixes d’estiu del 2 d’agost.
Guanyadora: Carolina Sàrries de Linyola.

guanyadora-mercat-rebaixes-2014

7è Mercat de Rebaixes 2014

Dissabte, 02 Agost 2014 10:04

Mollerussa va celebrar aquest dissabte la setena edició del Mercat d'Estiu. Al voltant de quaranta establiments de diferents sectors van treure les parades als carrers.

Noticies relacionades: VilaWeb · Territoris.cat

Mercat d'estiu 2014 · Mostra cervesa artesana

Dijous, 10 Juliol 2014 10:15

La primera convocatòria del Mercat d'Estiu de Mollerussa, va omplir el tram de l'avinguda del Canal on es van instal·lar les 21 parades de comerços i les 11 d'establiments de restauració, incloses les 5 de cerveses artesanes.