Telf. 973 60 41 51​

Banner2

COL·LABORADORS

banc-sabadell

Moll€uro

Xarxes Socials

SPOT DESFILADA MC

Missatge President

Guanyadora 2n Concurs d’aparadors de Vestits de Paper

Dijous, 20 Novembre 2014 15:33

L’aparador de l’establiment associat PERFUMHADA ha estat el guanyador de la segona edició del Concurs d’aparadors de Vestits de Paper. El jurat a valorat l’impacte comercial , l’originalitat i la qualitat artística. El primer premi està dotat amb 500 €, els quals se’ls hi farà entrega el 13 de desembre en el decurs del Concurs de Vestits de paper. Enhorabona!!!

Aparador Premiat

Guanyadors 6ª setmana compra gratis

Dilluns, 10 Novembre 2014 09:47

Extracció de butlletes premiades i entrega de premis als guanyadors.

Nom dels guanyadors: Àngels Graells, Paqui, Diana Duran, Aurora Torrent, Xavier Salla.

guanyadors premis mollerussa comercial

Mercat Segona Mà · Novembre 2014

Dijous, 06 Novembre 2014 10:34

Gran èxit en la quarta edició del mercat de segon mà. Record de recaptació de M€, es van fer uns 17.000 M€, 2.000 més que l’edició anterior. Uns diners que repercutiran unica i exculsivament a establiments de mollerussa comercial.

Es un mercat que poc a poc es va consolidant com un esdeveniment que tothom espera, tan paradistes com compradors. Enguany hi han participat 80 parades que han venut de tot, electrodomestics, roba, calçats, joguines,...

També els nens han pogut gaudir de la zona infantil amb infables, jocs de taula, circuit de bicicletes,..

Guanyadors 5ª semana compra gratis

Divendres, 24 Octubre 2014 14:02

Guanyadors de la 5ª setmana de la Compra Gratis:

Guanyadors de la 5ª setmana de la Compra Gratis Mollerussa Comercial

-Montserrat Palau

-Leonor

-Judith Solé

-Eva Trepat

- Mª José Català

-Marcela

 

 

 

 

 

 

Guanyadors 4ª semana compra gratis

Dimecres, 22 Octubre 2014 00:00

Guanyadors de la 4ª setmana de la Compra Gratis: Rosa Biosca, Vanessa Barja, Claudia Gildau, Margarita Bellart, Romi Verdés i Daniel Lupón.
guanyadors4semana
Dissabte va ser l’ultima pel·lícula, Les noves aventures de la Caputxeta Vermella, amb força afluència de públic. Degut a la bona acollida del Cinema Infantil, Mollerussa Comercial estudiarà la possibilitat de tornar a fer un altre cicle més endavant.

Mercat Segona Mà 2014

Divendres, 03 Octubre 2014 00:00

Mercat Segona Ma Mollerussa ComercialVendre per comprar", el mercat de segona mà de Mollerussa Comercial és de lliure accés, en què qualsevol persona pot participar per vendre articles personals, música, còmics, roba, joguines i molt més. És un enorme aparador que et dóna la possibilitat de renovar els teus objectes personals que no utilitzis, per reinvertir-los en novetats als establiments de Mollerussa Comercial.

 


Butlletes guanyadores de la 2ª setmana de compres gratis

Dijous, 02 Octubre 2014 13:19

Extracció de les butlletes guanyadores de la segona setmana de la campanya de la compra gratis. L’Anna Melgosa, associada a Mollerussa Comercial, va extreure les butlletes guanyadores, acompanyada del vicepresident de l’associació, Enric de la Serna. Els premiats van ser: Mª Jose Fuentes, Josep Mª Querol, Ainhoa Planella, Lourdes Closa, Lourdes Hernández i Mònica Olives.

sorteig-parking

Entrega de les primeres compres gratis

Dimarts, 30 Setembre 2014 08:04

Entrega de les primeres compres gratis dins la campanya Jo compro a Mollerussa ,..i tu? El passat divendres es va fer entrega als 6 primers guanyadors. El premi consistia a retornar-los l’import de la compra que van realitzar en un establiment de Mollerussa Comercial. Aquesta campanya durarà fins al 15 de novembre.

A més aquest dissabte es va iniciar el cicle de Cinema Infantil en Català al Centre Cultural amb 2 sessions, a les 5 i a les 7 de la tarda. Pares i nens van gaudir de la primera pel·lícula de forma totalment gratuïta, en presentar una entrada que els comerciants de Mollerussa Comercial els lliuraven en realitzar una compra. Dissabte vinent projectarem Lego, la pel·lícula.

Sorteig de les primeres compres gratuïtes

Divendres, 26 Setembre 2014 00:00

L'alcalde, Marc Solsona, va presidir el sorteig de les sis primeres compres gratuïtes de la campanya Jo compro a Mollerussa... i tu?

mollerussa-comercia-jo-compro-a-mollerussa-i-tu

Mollerussa Comercial va inaugurar la campanya, Jo compro a Mollerussa... i tu?, el passat dilluns 15 de setembre, una de les iniciatives que han tingut una resposta més immediata del públic, segons el president de l'entitat, Àlex Català

Aquest dilluns, l'alcalde Marc Solsona, va participar en el sorteig de les compres gratuïtes diàries, un dels incentius de la campanya, en que van resultar agraciats Adelina Ferrer, Maria Consol Roure, Pilar Cortada, Damaris Reixachs, Maria Jiménez i Eva Fabregat.

Llegir més: Territoris.cat

inaugurem botiga