Sana, natural i amb moltes propietats!
Les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, cada cop més freqüents, la creixent preocupació per la salut i la curiositat i ganes de provar nous gustos i sabors d’una forma natural i sana han fet que les begudes i llets vegetals es converteixin en una alternativa i una opció molt bona per petits i grans.
T’agradaria poder fer-les a casa tu mateix/a? Doncs segueix llegint perquè la Marga Prades ens explica, en aquest article, com fer beguda vegetal de civada a casa!
BEGUDA VEGETAL DE CIVADA CASOLANA
Ingredients per 4 racions:
- 1/2 tassa de civada en flocs
- 700 ml d’aigua
Preparació:
Introdueix els ingredients i l’aigua en el recipient de Lékué fins al senyal i ho deixes 12 hores en remull.
Un cop passades les 12 hores, introdueix la batedora de mà i tritura durant 2 o 3 minuts a la mínima velocitat.
Deixa-ho reposar 2-3 min.
Introdueix el filtre al recipient i pressiona suaument a poc a poc cap a baix per tal que es filtri.
Aboca la beguda a un altre recipient de vidre per tal de guardar-la a la nevera o bé per
tal de servir-la.
Per retirar la polpa restant dels ingredients, retira el filtre i amb l’ajuda d’una cullera
recull la massa. La pots aprofitar per fer farina, galetes o fins i tot massa de pizza.
Bon profit!!