6 ALIMENTS QUE PROTEGEIXEN LA PELL DEL SOL
A causa de l’edat, l’excés del sol i les substàncies químiques agressives, les cèl·lules de la pell tendeixen a deshidratar-se, és a dir, a perdre aigua. Això fa que la pell es torni aspra, esquerdada i amb falta de bellesa.
L’alimentació és un dels factors més importants per a la nostra pell i certs aliments com els fesols, la pastanaga, el cacauet, el mango, el cogombre i les llavors de gira-sol fan que protegim les cèl·lules i evitem la seva deshidratació i envelliment prematur.
Una bona opció és elaborar un batut o liquat a mig matí o a mitja tarda amb pastanaga, cogombre, una mica d’api, llimona i gingebre. A més de cuidar les cèl·lules de la pell, estem cuidant les cèl·lules de l’organisme de possibles atacs microbians o patògens.
Per a més informació i per un assessorament personalitzat i de qualitat sobre alimentació, nutrició, dietes personalitzades per a diferents tipus de patologies com colesterol, hipertensió, diabetis, al·lèrgies i intoleràncies, per l’obesitat i sobrepès, entre altres etapes de la vida i un servei de teràpies com l’auriculoteràpia, la pressoteràpia i la maderoteràpia, podeu contactar a RAQUEL RODRÍGUEZ – Nutrició i teràpies complementàries i em podreu trobar al c/ Crist Rei, núm. 7 de Mollerussa. Estaré encantada d’ajudar-vos, a complir els objectius i a sentir-vos en tot moment acompanyats/des.
Telf: 661 16 70 08
Correu: info@raquelrodrigueznutricion.com
Web: www.raquelrodrigueznutricion.com
Carrer Crist Rei, 7 25230 (Mollerussa)